Spreker, performer

about

Masterclass ‘Hoe sta ik voor de groep?’ 

  • Wil je beter overkomen als je voor groepen staat?
  • Voel je dat je soms de aandacht verliest van je toehoorders?
  • Of dat je boodschap ten aanzien van een veranderopgave lastig overkomt?
  • Misschien wil je beter zicht krijgen op de rol van trainer, facilitator, workshopleider, enz.

Dan is de masterclass of lezing “Hoe sta ik voor de groep?” een oplossing. Binnen twee dagen leer je hoe je deze aandachtspunten kunt overwinnen waardoor je de noodzakelijke spanning blijft vasthouden waardoor je boodschap authentiek overkomt. Je onzekerheid wordt gereduceerd of zelfs weggenomen. Daarnaast leer je wat het in ieder geval inhoudt om bijvoorbeeld als trainer, facilitator, workshopleider enzovoort op te treden. De enige overeenkomst binnen deze rollen is dat je een groep voor je hebt; maar je insteek, voorbereiding en vooral optreden is totaal anders.

Er wordt veel geoefend waarbij de eerste dag je eigen performance centraal staat. Op de tweede dag wordt ingegaan op de randvoorwaarden waaraan je in ieder geval moet voldoen om een effectieve trainer, workshopleider, facilitator enzovoort te zijn. Ook hier wordt veel geoefend vanuit de verschillende rollen.

Heb je interesse? Neem dan contact op voor de data van de eerstvolgende sessies: ronald@rcbosconsulting.nl of 06 11 38 77 78.

about
Te behalen resultaten