Teams 

about

``Ontdek de geheimen van succesvolle veranderingen``

Veranderopgaven zijn vaak een uitdaging en het behalen van doelen lijkt soms een onbereikbaar doel. Ik geloof dat dit komt doordat we het concept van verandering verkeerd benaderen. In plaats daarvan zouden we moeten denken in termen van ontwikkeling. Het draait hierbij om het identificeren en loslaten van belemmerende patronen binnen een organisatie, om zo ruimte te creëren voor nieuwe energie en het stellen van haalbare doelen.

Ontwikkelen is dus het sleutelwoord, niet veranderen. Ook begrijpen al geruime tijd dat deze processen sterk afhankelijk zijn van de mindset van de mensen op de werkvloer. Daarom besteed ik bij het begeleiden van dergelijke processen specifieke aandacht aan deze mindset. In de loop der jaren heb ik dit gedaan door middel van groepssessies, waarin zowel ontwikkeling als mindset centraal staan.

Door deze aanpak kan ik effectieve veranderingen bewerkstelligen die duurzaam zijn en de organisatie ten goede komen. Op verzoek hanteer ik hierbij vaak muzikale innovatie als metafoor.

about

Speaker one sheet

Geverifieerd door ExactMetrics