Teams 

about

``Ontdek de geheimen van succesvolle veranderingen in de muziekwereld en leer hoe je ze kunt toepassen op jouw eigen uitdagingen!``

Veel verander- en ontwikkelingsinitiatieven blijven vaak steken, zowel op organisatorisch als individueel niveau. Maar waarom gebeurt dit? Waarom gaan we door op dezelfde weg, zelfs als we weten dat het niet werkt? In mijn muzikale voordracht of teamsessie wordt een andere kijk op verandering geboden: het perspectief van de muzikant.

Heb je je ooit afgevraagd waarom de muziekwereld voortdurend evolueert en nieuwe stijlen blijven ontstaan? Hoe slagen muzikanten erin om effectief om te gaan met verandering, waardoor de muziek blijft ontwikkelen? Het antwoord ligt in hun benadering: ze opereren vanuit het idee van “jammen” in plaats van starre projectplannen en voorgekauwde uitkomsten.

In mijn unieke en levendige lezing of teamsessie benader ik jouw eigen verander- en ontwikkelingsuitdagingen alsof jij of jouw organisatie deel uitmaakt van een band of orkest. Op welke manier gaan we dan met elkaar om? Hoe kunnen we echt naar elkaar luisteren?

De uitkomst van deze lezing of teamsessie is een praktische leidraad om verander- en ontwikkelingsinitiatieven op een nieuwe manier aan te pakken. Het biedt je een alternatieve benadering wanneer je te maken hebt met (of voorbereidt op) veranderingen of ontwikkelingsuitdagingen.

Ga met mij mee op deze transformerende muzikale reis en ontdek nieuwe manieren om verandering aan te pakken! Bel of mail me voor vrijblijvende informatie: 06 11387778 rcbosconsulting@gmail.com 

about

Speaker one sheet

Geverifieerd door ExactMetrics