Spreker, performer

about

Voordracht & Spreker: ontmasker jezelf naar naakt leiderschap, het boek van Ronald Christiaan Bos.

Ben je op zoek naar een inspirerende ervaring die je helpt bij het ontdekken en ontwikkelen van Naakt Leiderschap? Zoek niet verder! Ik neem je mee op een reis van persoonlijke groei en transformatie, waarbij op verzoek muziek kan dienen als krachtige metafoor.

Ik geloof in de kracht van transformatie, zowel op persoonlijk als op organisatieniveau. Ik daag je uit om het masker af te leggen en jezelf te tonen zoals je werkelijk bent. Dit is het essentiële concept van naakt leiderschap. Door jezelf te bevrijden van de belemmerende overtuigingen en het loslaten van de oude bladmuziek, kun je authentiek en krachtig functioneren.

Of je nu iemand bent dat op zoek is naar persoonlijke groei of een organisatie die streeft naar positieve verandering, deze voordracht biedt waardevolle inzichten en praktische handvatten. Het is tijd om jezelf te bevrijden van beperkingen richting Naakt Leiderschap!

Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik jouw publiek kan inspireren, transformeren en motiveren. Samen zullen we een onvergetelijke ervaring creëren die leidt tot blijvende positieve verandering. rcbosconsulting@gmail.com of 06 11 38 77 78

Enkele recensies

Er word je geen kunstje verteld! In de voordracht is de focus op het individu (wie ben jij, hoe zit jij in elkaar, wat zijn jouw aannames/overtuigingen) en niet op vaardigheden zoals in de meeste trainingen. In rollenspellen let Ronald vooral op je persoonlijkheid, wat draag je mee in je rugzak (belemmeringen, negatief zelfbeeld) en maakt dit zichtbaar door vragen te stellen over je angsten, verleden en waar dit vandaan komt. Dit gebeurt op een zeer natuurlijke en respectvolle manier waardoor veel vertrouwen tussen de deelnemers en de trainer ontstaat. Ronald focust op het coachen van het individu door voor te doen en tips te geven zoals rustiger te praten, werken met toonhoogten, wanneer te bewegen, opletten of je de aandacht van de groep hebt. Hierbij stelt hij vragen zoals hoe vind je dat het gaat, wat denk je zelf, wat voel je, waar ligt je kracht. In de training coacht Ronald enerzijds het individu anderzijds de groep door deze te betrekken in de evaluatie van degene die voor de groep staat. Wat valt jullie op, wat zou hij/zij anders kunnen doen. Op een innemende manier faciliteert Ronald het individu en het collectief. Hij laat zien dat wanneer je blijft oefenen, jij je bewust bent van je verleden en jij je belemmeringen achter je weet te laten, je vrijer en beter gaat presteren voor een groep zowel in het heden als in de toekomst. Kleine aanpassingen aan je eigen performance leiden tot direct zichtbare verbeteringen. Blijf vooral authentiek en pas de handvatten toe zoals deze het best bij jou passen. Het is zeer leerzaam en stemt tot nadenken over jezelf.

Marc Jonkman, Zelfstandig ondernemer en KIVI Kerngroeplid Governance Code Veiligheid in de Bouw.

Heb je je weleens afgevraagd waarom die ene spreker je volledige aandacht krijgt en bij blijft? En een andere spreker slaapverwekkend is en je eigenlijk niet goed de draad kan volgen? In deze masterclass heb ik een inkijkje gekregen naar enkele kenmerkende manieren die het verschil kunnen maken om jouw verhaal beter te laten overkomen. Door een onderbouwde introductie en door met elkaar oefenen in groepsvorm, krijg je een gevulde toolbox mee van inzichten. Door twee kleine aanpassingen heb ik zelf ervaren dat hetzelfde verhaal op een veel betere manier overkwam en ik zelf ook meer ontspannen voor de onbekende groep stond.

Verwacht niet dat al je skills direct vijf stappen verder zijn, maar ik kan wel stellen dat je vanuit je eigen huidige manier een stap vooruit doet om een boeiender spreker te zijn.

Iwan Klein, Adviseur Projectsturing (OGN)Adviseur Projectsturing (OGN) Rijkswaterstaat West Nederland Noord (RWS-WNN)

Ronald Bos, een selfmade spreker en coach met een lange staat van dienst. De voordracht wordt gekenmerkt door maximale improvisatie en maximale wisselwerking met de aanwezigen. Zijn doel is niet te overtuigen, maar wel in te spelen op de mindset. Immers we dragen allemaal ons verleden, met deels
negatieve ervaringen, met ons mee en moeten ervoor waken dat deze negatieve aannames over onszelf geen rol gaan spelen.

Van grote waarde, we staan voor vele groepen en de kunst/kunde is om dat ontspannen en goed te doen.

Wethouder gemeente Nieuwekerk aan de IJssel

De lezing heeft mij meer inzicht gegeven hoe ik mensen kan bereiken met een boodschap die ik wil overbrengen.

Wethouder gemeente Ommen

Het was voor mij een vernieuwde kijk waar ik zeker mijn voordeel mee ga doen in de toekomst.

Wethouder gemeente Baarn

about
Te behalen resultaten

Geverifieerd door ExactMetrics