Coaching

Coachingstrajecten

Mijn benadering richt zich op het versterken van jouw regie en invloed door middel van persoonlijke coachingstrajecten. Hiervoor hanteer ik een overzichtelijke en gestructureerde aanpak, zowel in persoonlijke ontmoetingen als online. Ik leg de nadruk op kritische zelfreflectie en het vermogen om je optreden aan te passen aan verschillende situaties. Mijn cliënten hebben dagelijks de mogelijkheid om contact met mij op te nemen voor ondersteuning.

In mijn aanpak zijn twee hoofdfasen te onderscheiden. De eerste fase omvat het onderzoeken en loslaten van langdurige belemmerende overtuigingen die je vooruitgang hebben belemmerd. Vervolgens richt de tweede fase zich op het concreet bereiken van je doelen. Cliënten die mij hebben benaderd, hebben resultaten behaald zoals een toename van energie en nieuwe kansen, een vermindering van negatieve energie en stress, het loslaten van belemmerende overtuigingen, en het ontwikkelen van een vrijer en effectiever optreden met name voor groepen.

Mijn coaching op het gebied van loopbaanbegeleiding is ontworpen om jou te ondersteunen bij het realiseren van je professionele doelen. Ook hier is mijn aanpak gericht op het identificeren en loslaten van belemmerende aannames, gevolgd door het actief streven naar doelen. Ik heb jarenlang succesvolle trajecten begeleid voor diverse professionals, waaronder managers, wethouders, accountmanagers, adviseurs en medewerkers.

Benieuwd naar hoe ik jou zou kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor een op maat gemaakt coachingstraject.

 

rising-bubbles
Geverifieerd door ExactMetrics