The jamsession talks 

about

The Jamsession Talks

The Jamsession Talks

Al heel lang is muziek, en vooral muzikale vernieuwing, een spiegel van de samenleving en vooral van organisaties. Ik haal mijn inspiratie uit de wijze waarop muzikanten innoveren en vaak nieuwe stijlen ontwikkelen. Dat spiegel ik aan normen, trends en vooral de manier waarop mensen en organisaties willen veranderen of innoveren. Als spreker, trainer of facilitator probeer ik hierbij een verbindende schakel zijn. Energie, beleving en humor zijn dan voor mij van onschatbare waarde. In mijn optreden nodig ik deelnemers en publiek dan ook uit om persoonlijke kaders en overtuigingen ter discussie te stellen, om zo het eigen gedrag en aanpak opnieuw vorm te geven.

“Elke muzikant begrijpt dat vrijheid inhoudt dat je de regels heel goed moet kennen, voor je ze naar eigen inzicht om kunt buigen (Miles Davis: jazztrompettist en creator).”

Boeken en informatie: 06 11 38 77 78 / ronald@rcbosconsulting.nl

Workshops

Ronald begeleidt ook workshops over verschillende thema’s.

De Kunst van Storytelling

– Creativiteit en Innovatie

– Pitchen en Personal Branding

– Teambuilding en Teamspirit

Enkele reacties:

“Het was voor mij een vernieuwde kijk waar ik zeker mijn voordeel mee ga doen in de toekomst”

“Veranderen en innoveren is meer dan alleen maar “technieken” toepassen”

“Ronald weet je met enkele woorden je uit je gewone manier van doen te te halen, waardoor je jezelf op een andere manier ziet en openstelt voor nieuwe mogelijkheden”

“Persoonlijke benadering”

“De mogelijkheid om direct oplossingen te ontdekken voor je eigen plannen”

“Van grote waarde, we willen graag veranderen maar dat is geen kunst/kunde”

Muziek

Binnen binnen mijn optreden hanteer ik dus muziek als metafoor. Op verzoek wordt er ook live gemusiceerd. Regelmatig werk ik dan samen met flamenco gitarist Claudio Benito: https://youtu.be/YHSF8E3LYOE

about

Speaker one sheet